Top


Rólunk

Szeretettel köszöntünk mindenkit!

 

Berta Istvánné, Edit vagyok, a férjem Berta István  és néhány mondatban bemutatnánk a Kemence-zug tevékenységét. Előzetesen csak annyit hogy munkahely megszünése miatt kezdtünk érdeklődni e tevékenység iránt. Alapos ismeretek és kellő utánajáras végett. 


img

Körültekintő felkészülés eredményeként, 2012-ben indultunk, azzal a célkitűzéssel, hogy adalékmentesen, természetesen, és hagyományos technikával készüljenek termékeink.

Jó szívvel ajánlom mindazok figyelmébe, akik számára fontos az egészséges táplálkozás, és az asztalra kerülő mindennapi kenyér minősége.

Kistermelői házi kenyerek, péksütemények, sütemények készülnek.

Hagyományainkat őrizve, fateknőben, kézzel dagasztva, kovász, vagy élesztő hozzáadásával készülnek termékeink, kenyereinket fatüzelésű kemencében sütjük ki.

A teljes kiőrlésű saját tönkölybúzát házimalmunkban őröljük le, friss kenyérlisztet használunk alapanyagként.

2014-ben minőségi termékdíjat kaptunk.

A kiváló házi alapanyagokkal készült sütemények egészségesek, és finomak, múltakat idéző.A házi zsír, vaj, tejföl, túró, lekvár mindegyike adalékmentes, és természetes.

Debrecen mellett, Mikepércsen élünk, termékeinket pedig Debrecenben értékesítjük és szívesen fogadunk falusi vendégasztalra bejelentkezőket is, akik megtekinthetik vaskályha gyűjteményünket.


Galéria